Skip to content

Η προπόνησή μας στην κλασική διαδρομή

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή επικρατούσε αναβρασμός στο myathlete. Μια από τις αγαπημένες μας “κόντρες” στα χρόνια που πέρασαν είχε να κάνει με την αγαπημένη (μας και σας) προπόνηση στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας. Μέχρι και το 2019, όταν και διακόπηκε το “σερί” μας, νικητής στην “κόντρα” ήταν όποιος σκεφτόταν κάτι καινούργιο, μια νέα παροχή προς τους δρομείς που θα μας εμπιστεύονταν.

Κάπως έτσι εμφανίστηκαν τα ενεργειακά τζελ, οι ηλεκτρολύτες, οι υδατάνθρακες κλπ. Αργότερα, τα αυτοκίνητα συνοδείας, οι περισσότεροι άνθρωποι στο support, οι κώνοι ασφαλείας στο δρόμο, η “σκούπα” και το κερασάκι στην τούρτα: το μασάζ αποκατάστασης και τα δώρα για τους συμμετέχοντες.

Πάντοτε, στόχος μας ήταν η βοήθεια προς τον αθλητή που συμμετέχει, αλλά και η γενικότερη αίσθηση της προσφοράς προς το δρομικό κίνημα. Με αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και διαρκή διάθεση για βελτίωση. Ώρες προετοιμασίας, συσκέψεων, ανταλλαγής email και sms (και πάει λέγοντας) που οδήγησαν στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό συμμετοχών που, την τελευταία χρονιά προ κορονοϊού, άγγιξε τα 200 άτομα.

Επανεκκίνηση φέτος

Η φετινή μας προπόνηση (30km long run) έγινε την περασμένη Κυριακή και πάλι αξημέρωτα (όπως φαίνεται και στη συνοδευτική φωτογραφία) στη Μαραθώνια διαδρομή. Αυτή τη φορά, στη δύσκολη αυτή συγκυρία, μας εμπιστεύτηκαν περίπου 100 δρομείς. Και ο αριθμός αυτός έχει τη σημασία του, ιδιαιτέρως αν αναλογιστεί κανείς όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν την σημερινή δρομική πραγματικότητα.

Το τραγούδι, το λέει επακριβώς: είμαστε ακόμα ζωντανοί. Όλοι μας. Και σε ό,τι μας αφορά, θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους που αγαπούν την άσκηση, με όλη μας τη δύναμη, άρτιες υπηρεσίες, είτε είναι μέλη μας, είτε όχι. Παράσημο και μανιφέστο μας, οι ευχαριστίες που λαμβάνουμε από την Κυριακή από ανθρώπους που έτρεχαν μόνοι τους στη Μαραθώνας και τους δώσαμε νερά, τζελάκια, μπανάνες και όποια βοήθεια μπορεί να χρειάστηκαν.

Προτεραιότητα μας είναι σαφέστατα τα μέλη μας, οι άνθρωποι μας, αλλά σε αυτούς τους τελευταίος συμπεριλαμβάνουμε όλους εκείνους που αγαπούν την άσκηση με την ψυχή τους.

Οι χορηγοί αγάπης στην προπόνηση στην κλασική διαδρομή

Σημαντικοί σύμμαχοι μας, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και φέτος, οι δικοί μας χορηγοί αγάπης. Δίχως αυτούς, η προπόνησή μας στην κλασική διαδρομή δεν θα ήταν talk of the town κάθε χρόνο. Επιτρέψτε μας, λοιπόν, να τους ευχαριστήσουμε και δημοσίως.

  • Τα νερά ΑΥΡΑ.
  • Τη HIGH5 και το Θοδωρή Ζάχο για τα gel, τους ηλεκτρολύτες και τους υδατάνθρακες.
  • Το myofit, τη Maurten και τον Τάκη Μαργαρίτη για τα gel.
  • Την Terranova Nutrition Greece για τις goody bags του τερματισμού.
  • Το Φώτη Γρηγοράτο και την ομάδα του για το μασάζ αποκατάστασης.
  • Το Marathon Bikes για την παραχώρηση του χώρου και τη φιλοξενία.
  • Τη “Μαργαρίτα” και τη Βούλα Κατσαβού για τις μπανάνες.

Να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε και του χρόνου στα ίδια μέρη. Για εμάς, η συγκεκριμένη προπόνηση παραμένει η αγαπημένη μας πρόκληση. Κάθε χρόνο να είμαστε καλύτεροι, πιο άμεσοι, πιο γενναιόδωροι, πιο αποτελεσματικοί. Κι έχουμε ήδη σκεφτεί κάτι ακόμα που επιδέχεται βελτίωση.

Καλούς δρόμους και καλό αγώνα σε όλους.

Η ομάδα του myathlete

Back To Top