Skip to content

Η Κατερίνα βρίσκεται στο χώρο του αθλητισμού τα τελευταία 20 χρόνια, ξεκινώντας από την παιδική της ηλικία. Έχει ασχοληθεί με το τένις, το βόλεϊ, τον στίβο, το θαλάσσιο σκι και την ενόργανη γυμναστική, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με την άσκηση από το 2017.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του ΕΚΠΑ και τελειόφοιτος φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Κλινική Άσκηση και Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Υγεία» του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Παράλληλα, συμμετέχει ως βοηθός σε ερευνητικές μελέτες.

Ανήκει στην ομάδα του myathlete από το 2023 ως Personal Trainer. Το επιστημονικό της ενδιαφέρον αφορά στις μεθόδους άσκησης για την καλύτερη ποιότητα ζωής του ανθρώπου μέσω της αύξησης δύναμης και βελτίωσης της απόδοσης, της διορθωτικής άσκησης, της πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών και τη συνεισφορά σε αυτές της εφαρμογής των τεχνολογικών μέσων.

Ως επαγγελματίας προπονήτρια, έχει συνεργαστεί με άτομα όλων των ηλικιών, με κλινικούς πληθυσμούς καθώς και με αθλητές.

Στον ελεύθερο χρόνο της, επιπλέον της προπόνησης αντιστάσεων και του τρεξίματος, της αρέσει να ασχολείται με την εκμάθηση ξένων γλωσσών, γλωσσών προγραμματισμού, τη φωτογραφία, το digital drawing και τη φιλοσοφία.

Έχει πάθος με τη δουλειά της και αναζητά διαρκώς τρόπους να διευρύνει τους ορίζοντές της, να αποκτά καινούργιες γνώσεις και απολαμβάνει να μοιράζεται όσα μαθαίνει με τους ανθρώπους που συνεργάζεται.

Η Ομάδα μας
Back To Top