Skip to content

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εξειδίκευση στις Αθλητικές Επιστήμες και Εργοφυσιολογία από το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Leeds της Αγγλίας.

Η επιστημονική της διατριβή ήταν πειραματική, με κύρια θεματική την σύγκριση μεθόδων εντοπισμού του γαλακτικού κατωφλιού,
η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο Prince de Merode. Σε συνέχεια των σπουδών, έλαβε εξειδίκευση στην εργομέτρηση,
αξιολόγηση και άσκηση ατόμων με χρόνια μη μεταδιδόμενα νοσήματα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έπειτα από διετή επιμόρφωση.

Η προπονητική της ποδηλασίας, υπήρξε ως φυσική συνέχεια της αθλητικής της πορείας και των σπουδών της και συνεχίζει έως σήμερα.

Επισφραγίστηκε με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έχει ασχοληθεί με την προπονητική ποδηλασίας σε πολύ μικρές ηλικίες ως και αθλητές στις ανταγωνιστικές κατηγορίες ανδρών και νέων εφήβων σε πανελλήνιο επίπεδο.

Υπήρξε πρωταθλήτρια της ποδηλασίας από όπου έλαβε διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο σε αθλήματα αντοχής, ταχύτητας δρόμου και πίστας.

Ως εργοφυσιολόγος εργάζεται 22 χρόνια και ανήκει στην ίδια επιστημονική ομάδα του myathlete μόνιμα και σταθερά.

Υπηρετεί τη Δημόσια Εκπαίδευση πάνω από είκοσι χρόνια και έχει διδάξει το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Συνεχίζει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει υπηρετήσει δύο χρόνια, ως μέλος εκπαιδευτικής ομάδας στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Αρκαδία, με εκπαιδευτικά προγράμματα με επίκεντρο το Περιβάλλον, τη Φύση και την Αειφόρο ανάπτυξη.

Είναι μητέρα ενός παιδιού. Της αρέσουν τα ταξίδια, η ορειβασία, το διάβασμα, το θέατρο και ο κινηματογράφος.

Έχει παρακολουθήσει σχολείο αναρρίχησης και canyoning.
Έχει συμμετάσχει και ολοκληρώσει πολλά ποδηλατικά brevets εντός Ελλάδας με τα βασικότερα Γύρος Πελοποννήσου 1000χλμ και 6×200 χλμ Αθήνα – Αλεξανδρούπολη

Η Ομάδα μας
Back To Top