Το mantra μου τον τελευταίο καιρό ειναι: Το σώμα μου είναι ο ναός της ψυχής μου. Το σπίτι μου σε αυτη τη ζωή. Σήμερα φροντίζω να έχω καλές αισθήσεις στο σώμα μου. Ό,τι βλέπω, ακούω, νιώθω, γεύομαι, οσμίζομαι να δίνουν καλή αίσθηση στο σώμα μου. Έτσι, μπορώ να δημιουργώ  και καλύτερες ιδέες. Η τακτική άσκηση και η καλή διατροφή είναι για μένα ο δρόμος. Γιαυτό επιλέγω και τα προϊόντα της Terranova Nutrition. Για να βεβαιωθώ ότι παίρνω αυτό που χρειάζομαι για να τροφοδότησω τις μέρες μου, με ενεργό και υγιή τρόπο. Θα σας μιλήσω τώρα για το  top 3 με τα αγαπημένα μου;!

Life drink.

Πριν τη προπόνηση μου, ή το πρωί για να ξεκινήσει η μέρα μου με ενέργεια και τόνωση. Ιδιαίτερα τις μέρες που το πρόγραμμα προπόνησης μου είναι περισσότερο απαιτητικό και έπειτα ακολουθεί και ένα δυνατό ωράριο εργασίας, που και εδώ απαιτείται σωματική προσαρμογή, φροντίζω να πάρω το boost που μου χρειάζεται. Πως; Με ένα καλό και δυναμωτικό πρωινό. Προτιμώ να χρησιμοποιώ δημητριακά ολικής αλέσεως, αποξηραμένα φρούτα, γάλα αμυγδάλου, 1 κουταλάκι μέλι κ 1 μεζούρα Life drink. Εναλλακτικά, θα φτιάξω ένα smoothie από φρέσκα φρούτα, γάλα αμυγδάλου, 1 κουταλάκι μέλι. Νιώθω έτοιμη, και δυνατή να ” τρέξω ” τη μέρα μου, και κυρίως νιώθω χορτάτη για ώρες.

Pro- Peptase IRC,

Μετά τη προπόνηση μου, είτε το βράδυ, για αποκατάσταση, πρόληψη τραυματισμών και ξεκούραση.

Probiotic Complex.

Σύμμαχος μου στην άριστη λειτουργία του εντέρου. Εδώ, θα σταθώ λίγο παραπάνω, αφού είναι ” πονεμένη ” ιστορία για εμένα το έντερο. Για πολλά χρόνια ταλαιπωρούμουν, από συμπτώματα ευερέθιστου εντέρου. Είχα δοκιμάσει πολλά και διάφορα  ‘”μαντζούνια'” φυσικά η χημικά. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα probiotic Complex της Terranova Nutrition, πολύ μα πολύ σύντομα αντιλήφθηκα διαφορά. Όχι φουσκώματα, όχι πόνοι. 

Το να φροντίζεις τον εαυτό σου στις μέρες μας, είναι πολύ σημαντικό και εκείνος σίγουρα θα στο ανταποδώσει.

Αφροδίτη Σπινθουράκη – δρομέας, γυμνάστρια. 

add comment

X