Γιατί να έρθω στο myathlete, μας ρωτούν;

Επιτρέψτε μας, λοιπόν, να ξανασυστηθούμε: Είμαστε η ομάδα του myathlete, δηλαδή καθηγητές/καθηγήτριες φυσικής αγωγής και προπονητές/προπονήτριες που έχουν πρωταγωνιστήσει στα ελληνικά και διεθνή αθλητικά δρώμενα ως αθλητές/αθλήτριες και ως προπονητές/προπονήτριες και άνθρωποι με ειδίκευση στο αντικείμενό τους και πάθος για την άσκηση. Με οδηγό την επιστημονική γνώση και την αγάπη όλων μας για τον αθλητισμό, η ομάδα του myathlete έχει ως στόχο να μεταδώσει την εμπειρία και το πάθος της, να εμπνέει, να κινητοποιεί και να δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν κάθε αθλητή και αθλήτρια να πετύχουν τους στόχους τους.

Ως προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέρουμε τις αθλητικές υπηρεσίες εργομέτρησης (myergo), προπόνησης (mytraining) και διατροφής (mynutrition) προς βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσης και προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ποιος είναι ο σκοπός του myathlete;

Σκοπός μας είναι κάθε μέλος μας, ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης και ηλικίας, έχοντας εμάς στη θέση συμβούλου και ειδικού με ιδιαίτερες γνώσεις και αρμοδιότητες, να  επιτυγχάνει τους στόχους του. Μέσα από την αθλητική του προσπάθεια , με την καταβολή σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων, να επιδιώκει και να επιτυγχάνει είτε την εσωτερική προσωπική ικανοποίηση, είτε τη χαρά της επιτυχίας και της νίκης.

Συγκεκριμένα για την προπόνηση, η υπηρεσία mytraining απευθύνεται σε εσένα που:

– Θέλεις να διακρίνεσαι και να κερδίζεις σε αγώνες.

– Δεν έχεις γυμναστεί ποτέ και θέλεις καθοδήγηση και ενθάρρυνση για να ξεκινήσεις.

– Κάνεις ποδήλατο είτε για ευχαρίστηση, είτε για τη διάκριση.

– Θέλεις να βελτιώσεις την κολυμβητική σου ικανότητα ή/και να συμμετάσχεις σε αγώνες.

– Θέλεις να δοκιμάσεις το τρίαθλο και να συμμετάσχεις σε αγώνες  ή να βελτιώσεις την απόδοσή σου.

– Ασκείσαι ήδη αλλά σου αρέσει η ιδέα της συνεχούς και σταθερής εξέλιξης της φυσικής σου κατάστασης και θέλεις να ανακαλύψεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις.

– Είσαι δρομέας και θέλεις να βελτιώσεις το χρόνο σου στα 5χιλ., 10χιλ. ή στον ημιμαραθώνιο ή/και να γνωρίσεις το ορεινό τρέξιμο και τις υπεραποστάσεις.

– Θέλεις να νιώσεις την ικανοποίηση για την ολοκλήρωση ενός Μαραθωνίου ή οποιουδήποτε άλλου θεωρούσες άπιαστο όνειρο με ασφάλεια.

– Θέλεις να ξεκινήσεις το τρέξιμο και χρειάζεσαι καθοδήγηση για το πώς θα το κάνεις με τρόπο ασφαλή για την υγεία σου και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου.

– Είσαι μαθητής-μαθήτρια και θέλεις να εισαχθείς στις Στρατιωτικές Σχολές ή στα ΤΕΦΑΑ.

– Θέλεις έναν προπονητή με επιστημονική κατάρτιση, πάθος για την άσκηση και αγάπη για τον άνθρωπο.

– Είσαι διατεθειμένος να εργαστείς και να κοπιάσεις και όχι να εύχεσαι, για να βγουν αληθινά τα αθλητικά σου όνειρα και οι στόχοι σου.

Θέλεις να ελέγξεις το βάρος σου με προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες με συγκεκριμένους στόχους.

Eίσαι πάνω από 65ετών και θέλεις να αυξήσεις ή να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

– Θέλεις να δεις μια καλύτερη ή την καλύτερη έκδοση του αθλητικού σου εαυτού και να ανακαλύψεις τις απίστευτες ψυχο-σωματικές σου ικανότητες ανεξαρτήτου ηλικίας.

– Αναζητάς μία υγιή διέξοδο/τρόπο να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα με αυξημένη αυτοπεποίθηση και σθένος.

Γιατί να επιλέξω πρόγραμμα προπόνησης από το myathlete;

Το myathlete με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σας με επαγγελματική και επιστημονική προσέγγιση.

Προγράμματα προπόνησης

-Γιατί βασίζονται στην επιστημονική γνώση.

-Γιατί οι προπονητές που τα εκπονούν εκτός από επιστημονικά καταρτισμένοι, έχουν μακρόχρονη εμπειρία με αθλητές όλων των επιπέδων.

-Γιατί είναι αξιόπιστα, ασφαλή, έγκυρα και δοκιμασμένα.

-Γιατί σχεδιάζονται και αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με το επίπεδο και τις απαιτήσεις-ανάγκες κάθε ατόμου.

-Για τη συνεχή επαφή και καθοδήγηση μεταξύ προπονητή-αθλητή.

-Για τη σχέση ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών-τιμής.

-Για τον προνομιακό συνδυασμό με τις άλλες υπηρεσίες του myathlete (εργομέτρηση, διατροφή).

-Για τις προνομιακές τιμές με επιλεγμένες συνεργαζόμενες εταιρείες.

-Για τη δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικές προπονήσεις.

Με την επιστημονική γνώση και την πολυετή εμπειρία των προπονητών και προπονητριών μας δημιουργούμε τις συνθήκες εκείνες που βοηθούν τον αθλητή (αρχάριο – προχωρημένο – επαγγελματία – ερασιτέχνη) να πετύχει τους στόχους του, σχεδιάζοντας το ιδανικό προπονητικό πλάνο για τον καθένα ξεχωριστά.

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα του myathlete

 

 

 

add comment

X