Με πολλούς τρόπους θα μπορούσε να ξεκινάει ένα άρθρο για την Terranova Nutrition στο myathlete. Αν, όμως, έπρεπε να έχει μια λέξη ως επικεφαλίδα, αυτή θα ήταν η λέξη “ευγνωμοσύνη”. Και θα έβγαινε ομόφωνα από όλους τους ανθρώπους μας για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί η Terranova δεν είναι απλά μια εταιρεία που υποστηρίζει (και υποστηρίζεται από) το myathlete. Η Terranova είναι φύλακας άγγελος για εμάς και μεταφορικά και – κυρίως αυτή την εποχή – κυριολεκτικά. Και εξηγούμαστε.

Terranova Nutrition – φύλακας άγγελος του ανοσοποιητικού.

Αυτή την εποχή, της πανδημίας, ρεφραίν στα χείλη ειδικών και περαστικών είναι το ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Και να οι συμβουλές, και να τα “μαντζούνια”, και να οι “ανακαλύψεις”, και να οι “συστάσεις”. Και τι δεν είδαμε και τι δεν ακούσαμε.

Στο myathlete (και στην Terranova) τα έχουμε λύσει αυτά με δύο βασικά “όπλα”: την άσκηση και τη διατροφή, Σε όλη τη διάρκεια της φρενίτιδας της πανδημίας με αυτά πορευτήκαμε και δε λαθέψαμε. Και, αν ρίξαμε εντάσεις και ρυθμούς στην άσκηση, εντείναμε την ενίσχυση του οργανισμού μας με διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Terranova είναι – με διαφορά – η πιο καλή εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής από όλες τις απόψεις. Μιλάμε για απολύτως 100% vegan συμπληρώματα, 100% φυσικά χωρίς πρόσθετα και αποτελεσματικά χάρη στην προσθήκη των 100% αληθινών υπερτροφών που βοηθούν στην καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό (σ.σ. όλες οι κάψουλες της Terranova τρώγονται κανονικά – μπορείς να τις “ανοίξεις” και να τις προσθέσεις σε κρύες σαλάτες, χυμούς, γιαούρτι κ.ο.κ).

Στην εποχή της πανδημίας θωρακίσου με Terranova.

Κι επειδή οι αόριστες αναφορές δεν βοηθούν κανέναν, ας σταθούμε σε μερικά βασικά προϊόντα της Terranova Nutrition για την ουσιαστική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Vitamin D3 & K2:  Συνδυασμός βιταμίνης D3 ως χοληκαλσιφερόλη φυτικής προέλευσης από λειχήνες, σημαντική για τη διατήρηση και την ανάπτυξη υγιών οστών, και δραστικής μορφής βιταμίνης K2 (MenaQ7®), με οφέλη στο καρδιαγγειακό σύστημα. Άλλωστε, βάσει μελετών, φυσιολογικά επίπεδα βιταμίνης D3 μειώνουν την πιθανότητα μόλυνσης από τον ιό της γρίπης.

Astragalus, Elderberry & Garlic: τριπλή δράση στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προστασία από.το κρυολόγημα χάρη στα τρία (3) συστατικά,  τη ρίζα Αστραγάλου, τον Σαμπούκο και το Σκόρδο.

Living Multivitamin Sport: Η πολυβιταμίνη Terranova Living Sport χάρη στον πλήρη συνδυασμό βοτάνων και βιταμινών καλύπτει όλες τις ανάγκες του αθλητή ή του αθλούμενου πριν, κατά την διάρκεια και μετά την σωματική άσκηση.

Ευχαριστούμε Terranova Nutrition Greece.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι διαφήμιση. Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν. Για εμάς και τους ανθρώπους μας όλα αυτά είναι γνωστά. Ο βασικός λόγος που γράφουμε γιατί τα γραπτά μένουν. Όσα λόγια κι αν πεις, όσες φορές και αν ευχαριστήσεις, ένα κείμενο μένει εκεί να σου θυμίζει μια εποχή, μια συνθήκη, τη φροντίδα, την επιστήμη και το ενδιαφέρον.

Η πανδημία θα φύγει. Αργά ή γρήγορα. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις μένουν. Κι όταν οι επαγγελματικές σχέσεις είναι τόσο δοτικές, γίνονται πολύτιμες και φιλικές.

Ευχαριστούμε Terranova.

Η ομάδα του myathlete.

 

add comment

X