Η πολύ επιτυχημένη σειρά ορεινών αγώνων Salomon Mountain Cup 2019 ξεκίνησε χθες, Κυριακή 13 Ιανουαρίου, με τον πρώτο αγώνα της σειράς στο Κρυονέρι Αττικής. 557 δρομείς έδωσαν το παρόν στις δύο αποστάσεις του αγώνα (14 και 9 χλμ αντίστοιχα).

Στη μεγάλη διαδρομή (367 τερμάτισαν), νικητής ήταν ο Θανάσης Παγουνάδης. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο trail running coach του myathlete Γιώργος Διαλεκτός και στην τρίτη θέση ο Γιώργος Λουφέκης. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ροδάνθη Διαμαντέα και την ακολούθησαν οι: Κυριακή Γιαννούτσου και η δική μας Ελισσάβετ Δήμου. Στην ίδια απόσταση, πρώτη θέση στο ομαδικό κατέκτησε η ομάδα μας (#myathlete-chozen) με τους: Νίκο Δημητριάδη, Σπύρο Σιαμπανη και Δημήτρη Μπαρμπαρη.

Στη μικρή απόσταση (190 τερμάτισαν), νικητής ήταν ο Ανδρέας Νίνης, με δεύτερο το δικό μας Γιώργο Βρεττό και τρίτο το Νάσσο Χαραλαμπόπουλο, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Κατερίνα Φιλιππίδου με δεύτερη τη Δέσποινα Τσουκνάκη και τρίτη την Αθανασία Τσουμελέκα.

Το Salomon Mountain Cup αποτελείται από τρεις αγώνες και η σειρά συνεχίζεται στην Πάρνηθα (10/2) και στην Πεντέλη (3/3).

Η ομάδα του myathlete.

 

 

X