Για δεύτερο συνεχόμενο ΣαββατοΚύριακο, το myathlete βρέθηκε στο Καρπενήσι. Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε το ορεινό τρέξιμο και η εξαιρετική διοργάνωση του Run Cup Challenge 2017. Η επιτυχημένη σειρά αγώνων trail, που ξεκίνησε στην Οίτη, συνεχίστηκε με το Karpenissi Trail με τρεις διαφορετικές αποστάσεις: Long Trail – Semi Trail – Fun Trail. Χαρακτηριστικό και των τριών αγώνων, αλλά και των προηγουμένων που διεξήχθησαν στην Οίτη, η άψογη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Το myathlete έδωσε δυναμικό παρόν όλο το ΣαββατοΚύριακο, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε υποστηρικτικό, καθώς είναι και χορηγός όλης της σειράς του Run Cup Challenge. Παράλληλα, είχε και έντονη παρουσία στα βάθρα, με τον head coach και εργοφυσιολόγο μας Νίκο Δημητριάδη να κερδίζει την πρώτη θέση στη μεσαία απόσταση και το Γιώργο Λουφέκη να έρχεται τρίτος στη μεγάλη.

Ο Γιώργος Λουφέκης με το κύπελλο της τρίτης θέσης.

Η σειρά Run Cup Challenge 2017 συνεχίζεται στις 15 Οκτωβρίου με το Kallidromo Trail Run και ολοκληρώνεται στις 26 Νοεμβρίου με το Elikonas Trail Run. Περισσότερες πληροφορίες στο www.runmtbrace.gr

Η ομάδα του myathlete.

X