Η άκρως επιτυχημένη σειρά αγώνων RUN CUP CHALLENGE 2018, μία σειρά τριών trail αγώνων στα όμορφα βουνά της Κεντρικής Ελλάδος, συνεχίζεται το προσεχές ΣαββατοΚύριακο (και συγκεκριμένα την Κυριακή 5 Αυγούστου) στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας (ευρύτερη περιοχή Καρπενησίου) με το Kalliakouda Trail Run. Η συγκεκριμένη σειρά που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία σε όσο περισσότερους δρομείς να ανακαλύψουν τη μαγεία του ορεινού τρεξίματος, να έλθουν σε επαφή με τη φύση και να γνωρίσουν με ασφάλεια, τις όμορφες διαδρομές των αγώνων συνεχίζει την πορεία της προς την καταξίωση με τη σταθερή υποστήριξη και παρουσία του myathlete.

Οι ημερομηνίες και ο τόπος των αγώνων του RUN CUP CHALLENGE 2018 είναι:

1ος αγώνας, Παύλιανη, 22 Απριλίου – ITI TRAIL RUN (Ολοκληρώθηκε).

2ος αγώνας, Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, 5 Αυγούστου – KALIAKOUDA TRAIL RUN

3ος αγώνας, Ελευθεροχώρι Καλλιδρόμου, 02 Σεπτεμβρίου – KALLIDROMO TRAIL RUN

Για την τελική κατάταξη ενός αθλητή δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή του και στους τρεις αγώνες.

Η DYNAFIT, εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος,  είναι ο μεγάλος χορηγός του RUN CUP CHALLENGE 2018, η οποία με τα προϊόντα της απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου και φυσικής κατάστασης.

Ο κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει τρεις χιλιομετρικές διαδρομές.

Fun Trail: 5 – 7 km  με μικρή τεχνική δυσκολία και απευθύνεται σε αθλητές που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο trail τρέξιμο.

Semi Trail: 12 – 15 km με μέτρια τεχνική δυσκολία και απευθύνεται σε αθλητές που έχουν αποκτήσει κάποια εμπειρία και το επόμενο βήμα τους είναι η συμμετοχή τους σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Long Trail: 25 – 30 km με μέτρια τεχνική δυσκολία και απευθύνεται σε αθλητές που είναι έμπειροι και δοκιμάζουν τις αντοχές τους στα όρια.

Αυτό το ΣαββατοΚύριακο το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 04 Αυγούστου

19:00 – 20:30  Παραλαβή αριθμών συμμετοχής

Κυριακή 5 Αυγούστου

07:00 – 08:30 Παραλαβή αριθμών συμμετοχής

08:45   Εκκίνηση Long Trail διαδρομής

08:45   Εκκίνηση Semi Trail διαδρομής

09:00   Εκκίνηση Fun Trail διαδρομής

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερα για τις τρεις διαδρομές του αγώνα, εδώ.

Τέλος, εδώ μπορείτε να βρείτε το επίσημο και καλαίσθητο site της διοργάνωσης του RUN CUP CHALLENGE 2018 με όλες τις απαντήσεις στην κάθε σας ερώτηση.

Καλό αγώνα σε όλους.

Η ομάδα του myathlete.

X