Έντονη αγωνιστική κίνηση είχε η χθεσινή Κυριακή (5/3) για αθλούμενους και προπονητικό team του myathlete σε διαφορετικά αγωνίσματα, αποστάσεις και περιοχές της Ελλάδας. Η χθεσινή ημέρα, εξάλλου, ήταν γεμάτη αγώνες και το myathlete δεν θα μπορούσε να λείπει από τα hotspots της αθλητικής δραστηριότητας. Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, με τη σειρά:

Στην Πάρνηθα και το Salomon Cup, σε έναν αγώνα που είχε για χορηγό το myathlete, η ομάδα μας διακρίθηκε συνολικά για την παρουσία και τις επιδόσεις της με τον head coach – εργοφυσιολόγο μας Νίκο Δημητριάδη να τερματίζει πρώτος στην κατηγορία του και τρίτος στη γενική κατάταξη.

Ο Νίκος Δημητριάδης ανέβηκε στο βάθρο και για να βραβεύσει την κατηγορία γυναικών.

Στην Κρήτη και το Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας, το myathlete ανέβηκε και πάλι στο βάθρο με την ΑΘανασία Τσουμελέκα να κατακτά την πρώτη θέση στις γυναίκες, ενισχύοντας την κοινή – πλέον – πεποίθηση ότι τα βουνά «της πάνε».

Η Αθανασία Τσουμελέκα με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο πριν από την εκκίνηση του αγώνα.

Στο Ναύπλιο και στη διοργάνωση του τοπικού Μαραθωνίου, αλλά και των παράλληλων άλλων αποστάσεων, το myathlete συμμετείχε μαζικά και δυναμικά και πάλι με τους αθλούμενούς του να σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις με τρία PersonalBest που πλέον περιμένουν να καταρριφθούν εκ νέου από τους κατόχους τους σε μελλοντικούς αγώνες.

Ομαδική φωτογραφία του myathlete από τον αγώνα στο Ναύπλιο.

Στον Άγιο Κοσμά και το παραδοσιακό, πια, εικοσάρι της άνοιξης, είχαμε μάλλον τη μαζικότερη συμμετοχή του myathlete για τη χθεσινή Κυριακή με πολλές και καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ. Τρίτος στην κατηγορία του και έβδομος στη γενική κατάταξη, ο Γιώργος Μυζάλης.

Ηλιόλουστη μέρα και στον Άγιο Κοσμά με πολλά χαμόγελα από την running coach μας Καρολίνα Σκούρτη και τους αθλούμενούς μας.

Στη Μάνδρα Αττικής και στην τοποθεσία Αγίου Γεωργίου Κιάφα, ο technical coach μας στο ποδήλατο, Πέτρος Γκαζώνης, κατέκτησε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη στο Πρωτάθλημα Αττικής, σε μια διαδρομή που είχε πρωτοτρέξει στην εκκίνηση του Αττικού Κυπέλλου την Καθαρά Δευτέρα που μας πέρασε.

Ο Πέτρος Γκαζώνης, technical coach του myathlete στο ποδήλατο, τερματίζει τρίτος στον αγώνα της Μάνδρας.

Καθώς ο καιρός γίνεται φιλικότερος, πληθαίνουν και οι αγώνες του ΣαββατοΚύριακου, αλλά και οι συμμετοχές των αθλουμένων μας σε αυτούς. Με σημαντικούς στόχους για τον καθέναν στον ορίζοντα (βλ. Μαραθώνιος Παρισίου, Marathon des Sables, Boston Marathon κ.α.) δεν μπορούμε παρά να σας κρατάμε ενήμερους για όλες αυτές τις δραστηριότητές μας.

Καλή αθλητική εβδομάδα να έχουμε. Καλές προπονήσεις. Πάμε γερά – πάμε δυνατά!

Η ομάδα του myathlete.

 

X