Ποιοί είμαστε

Οι καλυτεροι για τα μεγιστα δυνατα αποτελεσματα

Η ομάδα του myathlete, αποτελείται από καθηγητές/καθηγήτριες φυσικής αγωγής και προπονητές/προπονήτριες που έχουν πρωταγωνιστήσει στα ελληνικά και διεθνή αθλητικά δρώμενα ως αθλητές/αθλήτριες και ως προπονητές/προπονήτριες και από ανθρώπους με ειδίκευση στο αντικείμενό τους και πάθος για την άσκηση. Με οδηγό την επιστημονική γνώση και την αγάπη όλων για τον αθλητισμό, η ομάδα του myathlete έχει ως στόχο να μεταδώσει την εμπειρία και το πάθος της, να εμπνέει, να κινητοποιεί και να δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν κάθε αθλητή και αθλήτρια να πετύχουν τους στόχους τους.

Τι κάνουμε

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τις αθλητικές υπηρεσίες εργομέτρησης (myergo), προπόνησης (mytraining) και διατροφής (mynutrition) προς βελτίωση και μεγιστοποίηση της απόδοσής τους και προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τι δηλώνει το όνομα myathlete

Athlete: Αθλητής/αθλήτρια για εμάς είναι ο καθένας και η καθεμία, από τον αρχάριο έως και τον Ολυμπιονίκη, που επιθυμεί να βελτιώσει την απόδοσή του ή την ποιότητα της ζωής του, μέσω προγραμματισμένης και συστηματικής άσκησης-προπόνησης.
My: Θεωρούμε και αντιμετωπίζουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας με ενδιαφέρον και σεβασμό ως μέλη της ευρύτερης αθλητικής «οικογένειας» του myathlete.
myathlete: με τη σύνδεση των λέξεων my και athlete διακηρύττουμε το όραμά μας: εξατομικευμένη επιστημονική αξιολόγηση, προπόνηση και διατροφή μέσω άμεσης και συνεχούς προσωπικής επίβλεψης, υποστήριξης και επικοινωνίας, σύμφωνα με την εμπειρία, τις ικανότητες, το στόχο και την καθημερινότητα κάθε αθλητή και αθλήτριας.

Είπαν για εμάς

myathlete

Συνεργάζομαι με προπονητή του myathlete τα τελευταία 2 χρόνια. Ο προπονητής μου με βοήθησε να βελτιώσω τον χρόνο μου στο μαραθώνιο και να ολοκληρώσω τον Vitoria Full Ironman και αποδεικνύει συνέχεια ότι είναι εξαιρετικά ικανός και αξιόπιστος επαγγελματίας. Η γνώση του για την άσκηση, την φυσική ευεξία και την ανθρώπινη ανατομία του επιτρέπει να δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης. Προγράμματα αποτελεσματικά ως προς τους μου και προσαρμοσμένα στις ανάγκες μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι με βοήθησε να βρω την αποφασιστικότητα και τη δέσμευση που ήταν αναγκαία για να φτάσω σε υψηλότερο επίπεδο διατηρώντας το πνεύμα της προπόνησης ευχάριστο.

 

Κωστας, Ρ

Κωστας, Ρ

Ο γιατρός μου συνέστησε το myathlete για εξατομικευμένη προπόνηση, στην προσπάθειά μου να  χάσω βάρος. Αναρωτήθηκα αρχικά αν αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει – εγώ να είμαι στην Καλιφόρνια και ο προπονητής στην Ελλάδα; Τελικά όμως ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Η προπονήτριά μου είναι εκπληκτική και έχουμε συχνή επικοινωνία μέσω e-mail, τηλεφώνου και βίντεο. Συζητάμε τους στόχους, τις προκλήσεις και τις επιτυχίες μου. Προσαρμόζει τις προπονήσεις στις ικανότητές μου ΚΑΙ στις δυνατότητές μου. Είμαι τόσο εμπνευσμένη από αυτήν και την υποστήριξη που μου δίνει. Μπορεί να μην είναι δίπλα μου κατά τη διάρκεια προπονήσεων, αλλά σε αυτές τις στιγμές που νιώθω κουρασμένη, απογοητευμένη και θέλω να εγκαταλείψω, σκέφτομαι τα ενθαρρυντικά της λόγια…και συνεχίζω!

Δεσποινα Κ.

Δεσποινα Κ.

Στo myathlete βρέθηκα από τύχη (βουνό) και παραμένω από επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα ανθρώπους να με βελτιώνουν και να με εκ-παιδεύουν διαρκώς. Συνδυάζουν τον άριστο επαγγελματισμό  με την παρείστικη ατμόσφαιρα, ενσωματώνουν τις διαφορετικές νοοτροπίες των μελών με προθυμία και ευελιξία και κερδίζουν το στοίχημα καθημερινά, ικανοποιώντας δεκάδες ξεχωριστές συμπεριφορές. Για μένα το #myathlete έγινε από την αρχή…#myothercrazyfamily και είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος της οικογένειας αυτής.

Εβελινα Σ.

Εβελινα Σ.

Χρόνια έτρεχα ή νόμιζα ότι έτρεχα, λίγο ή λίγο περισσότερο. Υπό την προπονητική καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη του myathlete και μέσα στη φοβερή παρέα συναθλητών μου τα τελευταία δύο χρόνια, το τρέξιμο απόκτησε ένα εντελώς ξεχωριστό νόημα στη ζωή μου. Το ότι τα χιλιόμετρα ανέβηκαν και το ότι οι χρόνοι μου έπεσαν και διαρκώς πέφτουν, είναι απλά η απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται.

Κριτων Γ.

Κριτων Γ.

Το myathlete είναι μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύει σε εσένα πριν εσύ ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου και πιστέψεις σε αυτό που μπορείς να γίνεις. Μεγάλωσα με τη σκέψη ότι «το τρέξιμο δεν είναι για μένα» και ότι «δεν αντέχω να τρέχω» και τώρα απολαμβάνω κάθε λεπτό της δρομικής μου διαδρομής και σκέφτομαι τα επόμενά μου χιλιόμετρα.

Ντοριτα Κ.

Ντοριτα Κ.

Γνωρίστηκα με τον προπονητή του myathlete όταν αποφάσισα να τρέξω το Μαραθώνιο της Αθήνας, μετά από σύσταση ότι πρόκειται για μία ομάδα που συνδυάζει γνώσεις προπονητικής, εργοφυσιολογίας και διατροφής με τον καλύτερο τρόπο. Πράγματι μέχρι και σήμερα, ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες τους, έχω καλύψει χιλιάδες χιλιόμετρα, έχω συμμετάσχει σε 5 Διεθνείς Μαραθωνίους και σε πολλούς αγώνες μικρότερης απόστασης, βελτίωσα το χρόνο μου στο Μαραθώνιο πάνω από μία ώρα και έχω ανέβει στο βάθρο για την ηλικιακή μου κατηγορία σε αγώνες 5 και 10χιλιομέτρων. Την τελευταία χρονιά ξεκίνησα και προπόνηση τριάθλου και με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας τερμάτισα ξεκούραστα σε αγώνα Half Ironman, ανέβηκα στο βάθρο και πήρα πρώτη θέση στην ηλικιακή μου κατηγορία σε μικρότερα τρίαθλα. Επόμενος στόχος το full Ironman πάλι με την αρωγή της ομάδας του myathlete, τους πιο ολοκληρωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους.

Γιωργος Κ.

Γιωργος Κ.

Η ιστορία μου με τους ανθρώπους του mythlete πηγαίνει πολύ καιρό πίσω, όταν επισκέφτηκα το κέντρο τους για ένα τεστ φυσικής κατάστασης. Ο επαγγελματισμός και η εξατομικευμένη προσέγγιση τους με εντυπωσίασαν θετικά, γεγονός που οδήγησε σε επιτυχημένη συνεργασία εδώ και περισσότερα από 6 χρόνια. Είμαι ενεργός τριαθλητής, που ζει στο Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια. Οι προπονητές του myathlete μου παρέχουν συνεχώς ένα πλήρως προσαρμοσμένο σε μένα προπονητικό πρόγραμμα που ταιριάζει με το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης, τους στόχους μου και -πολύ σημαντικό- σε συνδυασμό με το πολυάσχολο καθημερινό μου πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: κατάφερα να φτάσω από «πολεμιστή Σαββατοκύριακου» σε μόνιμες θέσεις βάθρου. Επιπλέον, οι διατροφικές μου συνήθειες έχουν αλλάξει, υποστηρίζοντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην οικογένεια myathlete, λαμβάνοντας μια αφοσιωμένη, ολιστική υποστήριξη για το άθλημα που αγαπώ.

Αλεξης Χ.

Αλεξης Χ.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ποδήλατο mountain με βόλτες στη φύση. Στη συνέχεια προέκυψε η ανάγκη για να κάνω μεγαλύτερες βόλτες σε διάρκεια και χιλιόμετρα. Λίγο αργότερα αρχίσω να συμμετέχω σε mtb marathon αγώνες, αλλά και σε αγώνες Road (bike Odyssey, Σπαρτακιάδα, πρωτάθλημα ΠΕΠΑ/ΕΠΟΣΚ). Εκεί συνειδητοποίησα ότι η απλή ατομική προπόνηση δεν είναι τόσο αποδοτική. Χρειάζεται κάτι πιο ποιοτικό, πιο ειδικό, πιο δομημένο για να βελτιωθείς, αλλά και για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα μέγιστα των δυνατοτήτων σου στη διάρκεια μιας διαδρομής. Η ανάγκη αυτή με έφερε κοντά στην ομάδα του myathlete με στόχο να βελτιώσω τις επιδόσεις μου, ώστε να υπάρξουν οι προοπτικές για την συμμετοχή μου σε πιο απαιτητικούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αλεξανδρος Δ.

Αλεξανδρος Δ.

Στο my athlete υπάρχει μια ομάδα καταρτισμένων ανθρώπων που όχι απλώς γνωρίζουν το αντικείμενό τους αλλά είναι κάθε στιγμή δίπλα σου να σε ενθαρρύνουν, να σε συμβουλέψουν, να σε στηρίξουν στα εύκολα και στα δύσκολα.
Γιατί προπονούμαι με το my athlete;
Γιατί είναι όμορφο να ανήκεις σε μια ζέστη (δρομική) οικογένεια.

Πετρος Ρ.

Πετρος Ρ.

Όντας για μια δεκαετία ερασιτέχνης αγωνιζόμενος στο άθλημα της Ποδηλασίας δρόμου, ήθελα μια νέα προπονητική προσέγγιση ώστε να δω αν μπορούν σε αυτή την ηλικία (44) να βελτιωθούν περαιτέρω οι επιδόσεις μου. Η μεθοδολογία των προπονητών του myathlete με βοήθησε στην απόδοσή μου και η άψογη συμπεριφορά τους με κέρδισε. Πλέον έχω εντάξει στο προπονητικό μου πλάνο και την κολύμβηση καθώς η συνδυασμένη επιτήρηση των προπονητών του myathlete μου έδωσε άκοπα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Μαρινος Κ.

Μαρινος Κ.

Αναζητώντας μια ποδηλατική διαδρομή ασφαλή, ανοδική, δομημένη και κυρίως σταθερή άνοιξα την πόρτα του myathlete. Εκεί βρήκα ό,τι πίστευα για την ποδηλασία: ομαδικό πνεύμα, ουσιαστική επιστημονική καθοδήγηση, εβδομαδιαία παρουσία προπονητή και πάνω απ´ όλα συνεργατικό πνεύμα.

Στο myathlete γεμίζω γνώσεις ποδηλατώντας.

Σπυρος Ψ.

Σπυρος Ψ.

Όταν αποφάσισα να δοκιμάσω τα όρια μου στην αγωνιστική ποδηλασία η επαγγελματική προπονητική καθοδήγηση ήταν μονόδρομος και για αυτό απευθύνθηκα στο myathlete.

Κωστας Τζ.

Κωστας Τζ.

Με το τρέξιμο έχω μια σχέση από τα 11 μου χρόνια που την έκοψα και την ξανάπιασα πολλές φορές. Το 2016, μετά από μισό χρόνο που είχα ξαναμπλέξει στους στίβους και στους αγώνες, αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτώ και να βρω μια ομάδα. Έτσι πήρα μια ωραία μέρα τηλέφωνο να κλείσω εργομέτρηση στο myathlete για να δω που βρίσκομαι δρομικά.  Δεν θυμάμαι τι πόνεσε πιο πολύ, η «τσιμπίδα» για τη μέτρηση της σωματικής σύστασης ή η αντιπαράθεση με τον διάδρομο – μάλλον το πρώτο. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία, είπα ότι θέλω να μπω στην ομάδα, με ανέθεσαν σε προπονητή και από τότε βρήκα την ομάδα που έψαχνα, φίλους που μοιραζόμαστε πλέον κάτι παραπάνω από χιλιόμετρα στο δρόμο, βρήκα δύναμη μέσα μου που δεν ήξερα ότι υπάρχει, διατροφή που με κρατάει δυνατή τόσο στην προετοιμασία όσο και στον αγώνα και τη σιγουριά ότι το πλάνο προπόνησης, μου βγάζει τον καλύτερο δρομικό εαυτό.

Αθανασια M.

Αθανασια M.

Το myathlete είναι ο αρωγός στην όποια προπονητική προσπάθεια μου, αλλά όχι μόνο… Η διαδικασία ξεκίνησε πρώτα απ’ όλα με την εργομέτρηση,  που μου έδωσε τη βάση και το κίνητρο για βελτίωση  και συνεχίστηκε με το προπονητικό πλάνο, το οποίο στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο άνετα μπορεί να επιτευχθεί ιντερνετικά, όταν ζω και προπονούμαι 150 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Από τότε, τα τελευταία χρόνια, ξέρω πως απλά πρέπει να στοχοθετήσω  και είτε οι στόχοι μου είναι αγώνες μικροί ή μεγαλύτεροι, είτε είναι η κάλυψη  μεγάλων αποστάσεων (Super randonneur), θα έχω την στήριξη, συμβουλή  και βοήθεια όπου χρειαστώ…. τόσο σε καθημερινά θέματα προπόνησης, όσο και σε γενικότερη στάση απέναντι στην ποδηλασία και τον αθλητισμό!

Αδριανος Ν.

Αδριανος Ν.

ΑξιολόγησηΆσκηση

πακέτα εργομέτρησης
X