Κάποιοι μετρούν την επιτυχία με αριθμούς. Με followers, με έσοδα, με επιδόσεις, με χρονόμετρα και excel, με διαγράμματα και μεζούρες. Για εμάς, στο myathlete, η ευτυχία δεν είναι τίποτε άλλο από ανθρώπους. Από ανθρώπους και στιγμές (με τους ανθρώπους). Εν προκειμένω, με τους ανθρώπους μας. Τις ξεχωριστές εκείνες προσωπικότητες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια και που μαζί τους έχουμε ζήσει, ζούμε και θα ζήσουμε (καλά να είμαστε), μοναδικές (αθλητικές και μη) στιγμές. Για τους ανθρώπους αυτούς και με “όπλο” την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι. Παράλληλα, δεν χάνουμε ευκαιρίες να συναντιόμαστε, να προπονούμαστε όλοι μαζί, αλλά και να κάνουμε παρέες, ταξίδια, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες. Κάπως έτσι κόβουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Κάπως έτσι κάναμε και φέτος.

Η ομαδική προσπάθεια πάντοτε αποφέρει καρπούς.

Αυτή τη φορά, είπαμε να κάνουμε πρωινή κοπή πίτας με παράλληλες αθλητικές και “παιχνιδιάρικες” δραστηριότητες. Έτσι, βρεθήκαμε στο Aqua Fun Park της Ραφήνας, όπου και – για περισσότερες από πέντε ώρες – διασκεδάσαμε με την ψυχή μας. Πολύτιμος αρωγός στη διοργάνωση των ομαδικών παιχνιδιών και της διασκέδασης, η “Team Adrenaline” και ο Πέτρος Πουρλιάκας που οργάνωσαν μαεστρικά (όπως εκείνοι ξέρουν να κάνουν εδώ και 21 χρόνια που διακρίνονται στο χώρο αυτό) ομαδικά παιχνίδια που προκάλεσαν γέλια, πειράγματα, συναγωνισμό, αλληλεγγύη στους συμμετέχοντες. Αμέσως μετά το πρωινό χαλάρωμα για όλους, η Team Adrenaline περίμενε με “άγριες διαθέσεις” όλους τους συμμετέχοντες. Οι τέσσερις ομάδες που δημιουργήθηκαν (από μικρούς και μεγάλους) με τα ευφάνταστα ονόματα (Καλαμάκι προβατίνας, Πιτσουνάκια, Τουλούμπες και Καφενείο) απόλαυσαν παιχνίδια μυαλού και δεξιοτήτων που σύσφιξαν τις (ήδη στενές) σχέσεις της ομάδας. Για την ιστορία, νικήτριες αναδείχθηκαν βραχεία κεφαλή οι Τουλούμπες. Και του χρόνου.

Με την πρωτοχρονιάτικη πίτα “ανά χείρας” και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Μετα τα “εξαντλητικά” παιχνίδια ακολούθησε η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, που έφτιαξε με μεράκι και αγάπη ο αθλητής μας Γιάννης Γκρίτσας (τον ευχαριστούμε θερμά). Παράλληλα με τη διαδικασία αυτή, κληρώθηκαν και δώρα των τεσσάρων σημαντικών εταιρειών που στέκονται στο πλευρό μας εδώ και χρόνια (ASICS, Garmin, High5 και Terranova).

Το team του myathlete.

Κάποιοι μετρούν την επιτυχία με αριθμούς. Με followers, με έσοδα, με επιδόσεις, με χρονόμετρα και excel, με διαγράμματα και μεζούρες. Για εμάς, στο myathlete, η ευτυχία δεν είναι τίποτε άλλο από ανθρώπους. Από ανθρώπους και στιγμές (με τους ανθρώπους). Για αυτά παλεύουμε, εργαζόμαστε σκληρά, θα παλεύουμε και θα εργαζόμαστε σκληρά. Γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία προσεγγίζουμε την ευτυχία με υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας και γιατί – πάνω από όλα – αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Η φετινή μας πίτα, δημιουργία του αθλητή μας Γιάννη Γρίτσα.

Και του χρόνου καλοί μας άνθρωποι. Και του χρόνου με υγεία. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την παρουσία σας σε καθετί που επιχειρούμε. Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε, να περνάμε καλά μαζί και να προάγουμε τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το ευ ζην μέσα από αυτά.

Η ομάδα του myathlete.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε το Νίκο Αποστολάκο για τις εξαιρετικές του φωτογραφίες.

X