Γεμάτο δραστηριότητες για τους αθλούμενους και το προπονητικό team του myathlete ήταν και αυτό το ΣαββατοΚύριακο. Με τις καθιερωμένες προπονήσεις δρόμου και trail σε ΟΑΚΑ και Υμηττό αντίστοιχα το Σάββατο το πρωί, αλλά και πολλές συμμετοχές στο Spetsathlon, που συμπλήρωσε φέτος πέντε χρόνια ζωής. Δεν θα ήταν υπερβολή, μάλιστα, αν κάποιος ισχυριζόταν ότι όλη η δρομική – ποδηλατική – κολυμβητική κοινότητα αθλουμένων είχε μετακομίσει για το διήμερο στο φιλόξενο νησί των Σπετσών.

Ο head coach μας Νίκος Δημητριάδης καθώς πηγαίνει προς τον τερματισμό.

Για το myathlete είχαμε ξεχωριστές συμμετοχές και χαμογελαστούς τερματισμούς από τους τριαθλητές μας: Αθηνά Αδαού, Γιάννη Καλογερόπουλο, Γιώργο Κυριαζίδη, Θανάση Πάφο, Δημήτρη Πετεινό και Κωστή Σπηλιάδη. Ο head coach μας Νίκος Δημητριάδης συμμετείχε στην σκυτάλη με την ομάδα των Holmes Place στο Endurance τρίαθλο και κατέκτησε την τρίτη θέση, τρέχοντας μάλιστα το πιο γρήγορο δεκάρι της διοργάνωσης. Την τρίτη θέση της κατηγορίας, επίσης στη σκυτάλη, κατέκτησαν και οι αθλητές μας Θοδωρής Πρόκος και Μάνος Καραμποΐκης, συνεπικουρούμενοι στο κολύμπι από την Ευρώπη Κακογιαννάκη.

Ο δικός μας Θοδωρής Πρόκος στο βάθρο.

Την ίδια στιγμή, στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου της Κρήτης, η head coach μας Αθανασία Τσουμελέκα συμμετείχε με… χρωματιστά και χαμογελαστά αποτελέσματα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, στο Χρώμα Run, έναν αγώνα 5 χιλιομέτρων γεμάτο μπογιές και θετική διάθεση και ενέργεια.

Ναι, είναι η Αθανασία Τσουμελέκα, χρωματισμένη κι ασορτί με τη διάθεσή της.

Μείνετε συντονισμένοι στο site του myathlete για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Η ομάδα του myathlete.

X