Οι υπηρεσίες μας


Εργομέτρηση | myergo

Η εργομέτρηση βρίσκεται, για εμάς, η βάση των διαδικασιών μας. Μέσα από εξειδικευμένα, επιστημονικά τεστ καταγράφουμε συγκεκριμένες φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού που επηρεάζουν την αθλητική απόδοση, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την προαγωγή της υγείας. Ορισμένες από αυτές είναι η καρδιοαναπνευστική ικανότητα, η μυϊκή δύναμη και αντοχή, η ευλυγισία, η ισορροπία, η σύσταση του σώματος και ο βασικός μεταβολισμός.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορούμε να εξετάσουμε τα ιδιαίτερα βιολογικά χαρακτηριστικά κάθε οργανισμού, να θέσουμε προπονητικούς και διατροφικούς στόχους, να προσδιορίσουμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης και να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία της. Έτσι διαμορφώνουμε προγράμματα άσκησης και διατροφής που ανταποκρίνονται πλήρως στον δικό σας οργανισμό και τρόπο ζωής.


Άσκηση | mytraining

Η ομάδα μας από διακεκριμένους προπονητές θα σας διδάξει τον τρόπο να γυμνάζεστε με ασφαλή, δομημένο και αποδοτικό τρόπο. Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προπόνησης θα κατορθώσετε να κατακτήσετε τους αθλητικούς σας στόχους αλλά και να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας. Τα αποτελέσματά μας στηρίζονται στον σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στην απλή άσκηση και τη δομημένη προπόνηση. Έτσι, και καθώς η προπόνηση αφορά περισσότερο τη δομή και τη διαδικασία, σχεδιάζουμε για κάθε έναν από εσάς τα κατάλληλα προγράμματα ώστε να προσεγγίσουμε συγκεκριμένους στόχους. Στη myathlete σας παρέχουμε προγράμματα ατομικής και ομαδικής προπόνησης, δίνοντας έμφαση στο τρέξιμο, την κολύμβηση, την ποδηλασία και το trail running.

.

Διατροφή | mynutrition

Προκειμένου να κατακτήσετε τις καλύτερες επιδόσεις αλλά και τα βέλτιστα επίπεδα υγείας συστήνουμε να συνδυάσετε την άσκηση με την κατάλληλη, για εσάς, διατροφή. Κάνοντας τις σωστές διατροφικές επιλογές θα απολαμβάνεται περισσότερη ενέργεια, πιο γρήγορη αποκατάσταση, συνεχή βελτίωση της σωματικής σύστασης αλλά και ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.
Το εξειδικευμένο επιστημονικό μας προσωπικό θα διαμορφώσει το ιδανικό πρόγραμμα για τις δικές σας ανάγκες ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, σωματοτύπου και διατροφικών προτιμήσεων. Έτσι θα δείτε την αλλαγή που επιθυμείτε ακόμα πιο σύντομα ενώ τα αποτελέσματα στη φυσική σας κατάσταση θα έχουν ακόμα περισσότερη διάρκεια.

Πάνω απ’όλα η υγιεινή διατροφή είναι, για εμάς, τρόπος ζωής και όχι μία βασανιστική διαδικασία. Και με τη βοήθεια των συνεργατών μας θα γίνει και για εσάς ένα μέσο απόλαυσης, υγείας αλλά και ευεξίας.

.

Our Promise to You

Having an assurance of guarantee of quality will reassure your prospective clients and make them more comfortable.