Όχι ένα, αλλά δύο ποδηλατικά προπονητικά camps περιλαμβάνει το πρόγραμμα του myathlete για το προσεχές τριήμερο. Αρχής γενομένης από τη σημερινή ημέρα, τα πετάλια ανεβάζουν στροφές σε δύο διαφορετικές και πανέμορφες περιοχές της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, θα λάβει σάρκα και οστά το δεύτερο ποδηλατικό training camp του myathlete. Μετά από τρεις δυνατές και εποικοδομητικές προπονήσεις, με επικεφαλής τους γνωστούς και μη εξαιρετέους προπονητές μας, Αγγελική Σκούμπα και Πέτρο Γκαζώνη, το camp θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 3 Φεβρουαρίου με ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα. Πάντοτε ένα καλό αποχαιρετιστήριο και απολογιστικό γεύμα λειτουργεί ως ωραίο κλείσιμο σε μια όμορφη ομαδική προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία γιατί αυτό αποκομίσαμε και όσοι συμμετείχαμε στο πρώτο training camp, το οποίο διεξήχθη τέλη Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Στη διάρκεια αυτού του training camp, θα έχουμε την ευκαιρία να σβήσουμε το άγχος της καθημερινότητας, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις για το αγαπημένο μας άθλημα και τον τρόπο που το αντιμετωπίζουμε, να βιώσουμε την όμορφη αίσθηση της αθλητικής συντροφικότητας και, φυσικά, να χτίσουμε τα θεμέλια για μια δυνατή
αγωνιστική χρονιά.

Χαλκίδα training camp
Photo: Nassos Triantafyllou

Μία μέρα αργότερα, το Σάββατο δηλαδή, ξεκινά το άλλο μας camp με επικεφαλής τον έτερο προπονητή μας με περγαμηνές, τον Κώστα Πανταζή, στο μαγικό νησί της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια του ΣαββατοΚύριακου στο προπονητικό μας camp οι αθλητές θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με την απόδοση τους, οι οποίες έχουν σκοπό την εξέλιξη και βελτίωση τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει:

Σάββατο 2/2
Πρωί – ραντεβού για προπόνηση στο ποδηλατοδρόμιο του σταδίου Διαγόρας στις 09:00
Παρουσίαση προπόνησης 09:00
Έναρξη ζεστάματος 09:30
Λήξη προπόνησης 12:00
Απόγευμα – Ραντεβού για θεωρητική εκπαίδευση στις 18:00
Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι οι αθλητές να γνωρίζουν τις απαιτήσεις των αγωνισμάτων στην ποδηλασία πίστας τόσο για το προπονητικό κομμάτι αλλά και απο πλευράς τακτικής στον αγώνα.
Λήξη εκπαίδευσης 20:00
Κυριακή 3/2
Πρωί – ραντεβού για προπόνηση στο ποδηλατοδρόμιο του σταδίου Διαγόρας στις 09:30
Παρουσίαση προπόνησης 09:45
Έναρξη ζεστάματος 09:30
Λήξη προπόνησης 12:30
Μείνετε συντονισμένοι κατά τη διάρκεια του τριημέρου στα social media του myathlete προκειμένου να δείτε εικόνες και λεπτομέρειες από τα δύο ποδηλατικά “μέτωπα” του Σαββατοκύριακου.
Η ομάδα του myathlete.
X