Skip to content

Εργομέτρηση στην πισίνα

Αλλάζοντας επίπεδο με το myathlete.

Αν κάτι χαρακτηρίζει το myathlete, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, αυτό είναι η βαθιά προσήλωση στην επιστήμη και η διαρκής προσπάθεια για εξέλιξη, πάντοτε στην υπηρεσία της άθλησης.

Αυτό επιδιώξαμε από την αρχή του σχεδιασμού του hubμας με την εσωτερική πισίνα αντίθετης ροής που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας. Στόχος μας δεν είναι απλά η δημιουργία της ιδανικής συνθήκης για personaltrainingστην κολύμβηση, αλλά και η δυνατότητα εφαρμογής μιας εργομέτρησης «κομμένης και ραμμένης» στα μέτρα και τις απαιτήσεις του κολυμβητή.

Νέο πρωτόκολλο εργομέτρησης στην πισίνα.
Έτσι, εδώ και καιρό, πραγματοποιούμε εργομετρήσεις για κολυμβητές και τριαθλητές στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Αυτό το τόσο μοναδικό πρωτόκολλο (σε παγκόσμιο επίπεδο) δεν πραγματοποιήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάστηκε η σύμπραξη του CEOμας Νίκου Δημητριάδη και του Ηλία Ζαχαρόγιαννη, σημαντικών μορφών της εργοφυσιολογίας στη χώρα μας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο, οι δύο αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες δουλεύουν πυρετωδώς στην εξέλιξη του πρωτοκόλλου για την κολυμβητική εργομέτρηση. Στο πλευρό τους, διαρκώς, μέσα στο νερό, η Ευρώπη Κακογιαννάκη – head swimming coach του myathlete.

Σημαντική τομή στην κολυμβητική προπόνηση.
Τα δεδομένα που προκύπτουν από τη μέτρηση έχουν εντυπωσιάσει, τόσο την ομάδα, όσο και τους προπονητές των αθλητών που την επιχείρησαν. Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί σημαντικότατη τομή στην προπονητική κολυμβητών και τριαθλητών και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αμφότερων των κοινοτήτων.

Δεν είναι υπερβολή, αλλά αυτή η μέτρηση εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο στο hubτου myathlete. Οι συγκεκριμένες δυνατότητες μετρήσεων είναι σπάνιες ακόμα και στο toplevelτου παγκόσμιου ανταγωνισμού. Με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, το myathleteανεβάζει το επίπεδο της εργομέτρησης στη χώρα αναβαθμίζοντας στο μέγιστο την κλασική εικόνα μιας μέτρησης που περιλαμβάνει απλά έναν διάδρομο και όργανα μέτρησης.

Είναι περιττό να αναφέρουμε πόσο περήφανοι αισθανόμαστε για το myathleteκαι τους ανθρώπους του και πόσο συγκινημένοι παράλληλα για όσα πετυχαίνει αυτή η ομάδα.

Η ομάδα του myathlete.

Back To Top