Skip to content

myathlete app

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, η τεχνολογία έχει επαναστατήσει τον τρόπο που προπονητές και αθλητές αλληλεπιδρούν και συνεργάζονται. Η ψηφιακή εφαρμογή για προπονητές αθλητών προσφέρει άμεση ενημέρωση και συνεχόμενο feedback, στοιχεία που είναι κρίσιμα για την επιτυχία και την ανάπτυξη των αθλητών

Η εφαρμογή του myathlete απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη μας και προσφέρει πολλές ευκολίες για την καταγραφή και παρακολούθηση της προπόνησης και της διατροφής που ακολουθούν.

Είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του δρομέα, του ποδηλάτη, του κολυμβητή και του τριαθλητή τόσο για την καρδιοαναπνευστική τους προπόνηση όσο και για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης τους.

Με αυτόματη αποθήκευση απευθείας από το smartwatch ή την πλατφόρμα (Garmin, Strava, κ.λπ.) κερδίζουν χρόνο και εξασφαλίζουν την ακρίβεια μεταφοράς των δεδομένων τους. Με το αναλυτικό ημερολόγιο των προπονήσεων τους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεντρωτικά στατιστικά και αναφορές που θα βοηθήσουν τους ίδιους και τους προπονητές τους να αξιολογούν μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα της προπόνησης τους.

Υπάρχει διαρκής και ζωντανή δυνατότητα επικοινωνίας με τον προπονητή, πρόσβαση σε ασκησιολόγιο μέσα από βίντεο – επίδειξη για την άρτια και αποτελεσματική εκμάθηση της τεχνικής των ασκήσεων καθώς και προσωπική χρήση όλου του αρχείου με τα πραγματικά στοιχεία των προπονητικών παραμέτρων.

Επιπλέον απολαμβάνουν πρώτοι όλα τα νέα της myathlete κοινότητας (άρθρα, podcast, υγιεινές συνταγές) καθώς και σύνδεση με τα social media μας.

myathlete app SCREENSHOTS

Back To Top