ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

1992: Ο Νίκος Δημητριάδης ως φοιτητής ακόμα, ξεκινά να κάνει υπαίθριες μετρήσεις και γοητεύεται από το πεδίο της έρευνας των φυσιολογικών χαρακτηριστικών και των ορίων της ανθρώπινης απόδοσης. Η επόμενη πρόκληση ήταν να εξετάσει, με οδηγό τα αποτελέσματα των μετρήσεων, πως και πόσο μπορεί να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση. ‘Ετσι, παρόλο που δεν ήταν στα αρχικά του σχέδια να προπονήσει αθλητές, συγκεντρώνει μία μικρή ομάδα από δρομείς που είχε αξιολογήσει εργομετρικά και δημιουργεί ένα από τα πρώτα ερασιτεχνικά running teams στην Ελλάδα, στο Αθλητικό Κέντρο του Αγ. Κοσμά.
1996: Επιστρέφοντας από την Αγγλία και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εργοφυσιολογία, η δρομική παρέα επαναδραστηριοποιείται και μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά και η λειτουργία του πρώτου εργαστηρίου μέτρησης και αξιολόγησης του ανθρώπινου έργου.
2013: Υιοθετείται το όνομα myathlete, νέοι συνεργάτες προστίθενται στην ομάδα και το εργαστήριο μεταφέρεται στο Holmes Place της Γλυφάδας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΕΡΓΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

Μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει 15000 εργομετρήσεις και έχει καθοδηγήσει προπονητικά 1500 άτομα, όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης που προέρχονται από όλα τα αθλήματα και έχει συνεργαστεί με Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές καθώς και με ομοσπονδίες, εθνικές ομάδες, γυμναστήρια και επιχειρήσεις.
Με στόχο την προσφορά σύγχρονων προπονητικών και εργομετρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και την προαγωγή της υγείας, το myathlete ανανεώνει, προσαρμόζει και εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του, καλύπτοντας τις ανάγκες από τον αρχάριο αθλητή μέχρι και τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Αθλήματα

ΤΡΕΞΙΜΟ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙΑΘΛΟ
ΟΜΑΔΙΚΑ
ΧΟΡΟΣ
ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ
ΡΑΚΕΤΑΣ
X