ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

myathlete

Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο έγκυρα και σύγχρονα μηχανήματα μέτρησης της φυσικής κατάστασης. Οι εργομετρήσεις που πραγματοποιούνται είναι προσαρμοσμένες ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της απόδοσής τους, αλλά και ανθρώπων που θέλουν να διαπιστώσουν το τρέχον επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης με στόχο την προαγωγή της υγείας τους.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το εργομετρικό κέντρο του myathlete από το 2013 βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 83 στην Γλυφάδα. Συγκεκριμένα στεγάζεται εντός του γυμναστηρίου Holmes Place, σε ένα αυτόνομο κτήριο σύγχρονης αισθητικής, εναρμονισμένο άψογα με το φυσικό περιβάλλον.

Εργομέτρηση

Η ομάδα εργοφυσιολόγων του myathlete, έχει πολύχρονη εμπειρία στη μέτρηση της φυσιολογικής απόδοσης αθλητών υψηλού, ερασιτεχνικού και αρχάριου επιπέδου καθώς και ατόμων που ανήκουν σε ευπαθής ομάδες πληθυσμού. Με τα επιστημονικά αποτελέσματα των εργομετρήσεων δίνονται εξατομικευμένες κατευθύνσεις και προπονητικά προγράμματα ανάλογα με τις απαιτήσεις και τους στόχους του καθένα, είτε για τη βελτίωση της απόδοσης, είτε για τη βελτίωση και προαγωγή της υγείας.

Οι εξειδικευμένες εργομετρήσεις αφορούν αθλητές όλων των ηλικίων και επιπέδων φυσικής κατάστασης που προέρχονται από ατομικά και ομαδικά αθλήματα όπως:

Μαραθώνιος, τρέξιμο δρόμου, ορεινό τρέξιμο
Ποδηλασία δρόμου, ποδηλασία πίστας, ορεινή ποδηλασία
Κλασσικός Αθλητισμός (δρόμοι αντοχής, δρόμοι ταχύτητας, άλματα)
Τρίαθλο, Κολύμβηση, Καταδύσεις
Αντισφαίριση, Πυγμαχία, Ξιφασκία, Ενόργανη Γυμναστική, Τραμπολίνο
Ιστιοσανίδα, Ιστιοπλοϊα, Κωπηλασία, Αλπικό και Θαλάσσιο σκι
Πολεμικές Τέχνες: Taekwondo, Kick boxing, Judo, Brazilian Jiu Jitsou
Crossfit, Μηχανοκίνητος αθλητισμός, Αγωνιστικός Χορός, SUP
Καλαθοσφαίριση, Ποδόσφαιρο, Πετοσφαίριση, Χειροσφαίριση, Υδατοσφαίριση, Χόκεϋ στον Πάγο

Εργαστήριο

X