Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή Αθλητών, διοργανώνει εδώ και μερικό καιρό webinars γύρω από την αθλητική ψυχολογία στην εποχή της πανδημίας. Σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου στις 19:30, ο δικός μας Νίκος Δημητριάδης, εργοφυσιολόγος και CEO. του myathlete, συμμετέχει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα με θέμα “Υγεία και διατροφή”.

Οι επιστήμονες ομιλητές

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Επιτροπή Αθλητών έχουν φροντίσει για την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων στο πάνελ, κατόπιν προσκλήσεως της προέδρου Βασιλικής Μιλλούση. Πιο συγκεκριμένα, για την Υγεία και τη Διατροφή θα μιλήσουν οι:

Α. Δρ. Άννα Παπαγεωργίου: PhD, Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επ. Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Ερευνήτρια Γ’ Βαθμίδας, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Αθηνών Ιατρικής Ακρίβειας. Επ. Υπεύθυνη Προγραμμάτων Προαγωγής της Υγείας “Ευρωστία”.

Β. Δρ. Ιωάννης Αρναούτης: MsC, PhD, Διδάκτωρ και Επιστημονικός συνεργάτης τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπεύθυνος Εργομετρικού – Διατροφολογικού Κέντρου Bioiatriki.

Γ. Νίκος Δημητριάδης: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Εργοφυσιολόγος, MsC, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Metropolitan University, England, Master of Science in Sport and Exercise Science, Ειδικότητα: εργοφυσιολογία και προπονητική των δρόμων ημιαντοχής – αντοχής. Υποψήφιος Διδάκτορας του Leeds Metropolitan University, επικεφαλής του εργομετρικού κέντρου myathlete.

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Επιτροπή Αθλητών

Είναι ιδιαιτέρως τιμητική η πρόσκληση του myathlete στη συγκεκριμένη συζήτηση, καθώς αποτελεί μια έμμεση αναγνώριση της προσφοράς του στην κοινότητα των αθλητών όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η πλειοψηφία των πρωταθλητών μας έχει περάσει από το εργομετρικό μας κέντρο και γνωρίζει καλά πια το Νίκο Δημητριάδη. Είναι ο πλέον συνδεδεμένος με τη διαδικασ΄ εργομέτρησης κι εκείνος που αναγνωρίζουν οι περισσότεροι αθλητές. (σ.σ. στη φωτογραφία ο Νίκος Δημητριάδης (στη μέση) με τους Νίκο Κακλαμανάκη και Βύρωνα Κοκκαλάνη κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στο εργαστήριο του myathlete).

Ο σχετικός σύνδεσμος για να το παρακολουθήσετε, όπως ενημέρωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) βρίσκεται εδώ

Η συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων αθλητών / αθλητριών και προπονητών / προπονητριών είναι ελεύθερη.

Η ομάδα του myathlete.

 

add comment

X